Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στην Παρτίζαν μετά την ήττα στην παράταση (100-96) από τη Βαλένθια, καθώς ήταν η τέταρτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες προηγήθηκε και αυτή από τον Ερυθρό Αστέρα, στο «αιώνιο» ντέρμπι της Αδριατικής λίγκας.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέδωσε την ήττα στα λίγα ριμπάουντ της ομάδας του αφενός (23 έναντι 37), αλλά και αφετέρου στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που δεν επιτρέπουν τις προπονήσεις με φουλ ρόστερ.

Από ‘κει και πέρα, ο Ζοτς ερωτήθηκε για το αν θα επιβάλει πρόστιμα στους παίκτες του για τις σερί ήττες, τονίζοντας πως δεν έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο και πως πιστεύει πως η λύση θα βρεθεί μόνο μέσα από τη συζήτηση.

«Τι θα πει να βάλω πρόστιμο; Πιστεύετε ότι στους παίκτες αρέσει να χάνουν; Πιστεύετε ότι δεν απολαμβάνουν να παίζουν μπροστά στον κόσμο μας και σ’ αυτή την ατμόσφαιρα; Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για ακόμη μία φορά. Το περνάω όλο αυτό πολύ δύσκολα, καθώς ξέρω πόσο μας αγαπάει ο κόσμος. Πάντα πίστευα και θα συνεχίσω να πιστεύω στους παίκτες μου… Ποτέ δεν έχω βάλει πρόστιμο σε παίκτες, καθώς δεν έχει νόημα. Πιστεύω περισσότερο στη συζήτηση, αφού είμαστε άνθρωποι που καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Πάντα λέω κάτι σε κάποιον μπροστά του είτε είναι καλό, είτε άσχημο. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος και μ’ αυτόν θα συνεχίσω», ήταν τα λόγια του Ζοτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube