Η Παρτίζαν έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της Euroleague με δύσκολη νίκη ενάντια στον Παναθηναϊκό, τον οποίο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη για την εμφάνισή του.

Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε χαρούμενος για την παρουσία της ομάδας του στα playoffs, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο σερί 16-5 μετά το κακό ξεκίνημα.

Αναλυτικά:

«Θέλω δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό γιατί έπαιξε εξαιρετικά. Τελικά στην τελευταία επίθεση προσπάθησαν να σκοράρουν, εμείς παίξαμε άμυνα και με λίγο τύχη πήραμε το ματς.

Το πιο σημαντικό είναι ότι και πάλι στο γήπεδο μας είχαμε τρομερή ατμόσφαιρα και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοήθησε την ομάδα και σήμερα αλλά και όλη τη σεζόν. Εξαιτίας αυτών γυρίσαμε στο ματς και έτσι έχει δημιουργηθεί αυτή η σχέση. Συγχαρητήρια και στους παίκτες που ανέβασαν απόδοση και έπαιξαν σκληρά και φτάσαμε στη νίκη.

Νιώθουμε πολύ καλά και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στα playoffs. Θα συνεχίσουμε γιατί καμιά ομάδα δεν έχει αυτό τον κόσμο και είναι κάτι σημαντικό. Το ξεκίνημα στη σεζόν δεν ήταν καλό. Αλλά μετά το ματς με τη Εφές ήμασταν στο 4-9 και τερματίσαμε στο 20-14, κάτι που σημαίνει 16-5. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαστε στις καλύτερες οκτώ ομάδες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κατέθεσε υποψηφιότητα για το Final 4 του 2025 η Βαρκελώνη

Καμπάτσο: «Ο Ολυμπιακός παραμένει πολύ επικίνδυνος παρά τις απώλειες Σλούκα και Βεζένκοφ»

Πλησιάζει στη Ρεάλ ο Λορέντζο Μπράουν

Αταμάν: «Είμαι τυχερός που έχω τον Σλούκα -Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα»

O Λεσόρ επέλεξε ως αγαπημένη του φάση στη σεζόν το play με τον Γκριγκόνις στη νίκη του Παναθηναϊκού στο Μονακό!

Το απίθανο «πόστερ» κάρφωμα του Λεσόρ στον Πουαριέ αναδείχθηκε «πτήση» της σεζόν στην Euroleague

Η Euroleague θυμίζει στον κόσμο 4 clutch στιγμές του Σπανούλη σε Final Four ενόψει Βερολίνου

Τζένεραλ μάνατζερ Φενέρμπαχτσε: «Τυχεροί που πέφτουμε πάνω στον Παναθηναϊκό»

Χουάντσο: Hταν λες και έπαιζα με 7 κιλά παραπάνω - Aπό τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής η ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στο Game 5

Καλάθης: «Η καρδιά μου θα είναι πάντα στον Παναθηναϊκό, μπασκετικά και συναισθηματικά»