Περίπου 50 οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στη χθεσινή – τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τον αποψινό δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η αντιπροσωπεία της Θύρας 7, λοιπόν, ζήτησε από τους «ερυθρόλευκους» τη νίκη επί της «Ένωσης» και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος στις 6 Μαΐου.

«Θέλουμε να σας δούμε να δίνετε τα πάντα για τη φανέλα του Ολυμπιακού. Να παίξετε με ψυχή, να ματώσετε τη φανέλα που φοράτε. Εμείς θέλουμε να δούμε από σας το πάθος που πρέπει να έχει όποιος φοράει τη φανέλα της ομάδας μας. Είμαστε Ολυμπιακός και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε», είπαν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι στους παίκτες.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Τσόρι είπε στους οπαδούς: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα παίξουμε με πάθος για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό», ενώ ο Τάκης Λεμονής υπογράμμισε: «Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και καλά παιδιά. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!