Οργισμένη απάντηση από τον Κώστα Καραπαπά στην καταγγελία του Γιώργου Παράσχου, ότι τον εξύβρισε πριν την έναρξη του Ολυμπιακός-Πλατανιάς.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έγραψε στο facebook πως ουδέποτε επιτέθηκε φραστικά στον τεχνικό των Κρητικών, για τον όποιο σημείωσε πως «το μένος του για τον Ολυμπιακό είναι γνωστό» και συμπλήρωσε πως «ή θα ανακαλέσει, λοιπόν, ή θα συρθεί (και αυτός) στα δικαστήρια για να αποδείξει αυτά που λέει δημόσια»!

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο προπονητής Παράσχος (γνωστός για το μένος του κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) είπε ότι τον εξύβρισα στο παιχνίδι Κυπέλλου, κάτι που φυσικά δεν συνέβη ποτέ. Ή θα ανακαλέσει, λοιπόν, ή θα συρθεί (και αυτός) στα δικαστήρια για να αποδείξει αυτά που λέει δημόσια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!