Σε αναβολή οδηγούνται οι προγραμματισμένες για σήμερα εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο λόγος είναι η ξαφνική εισαγωγή του εκ των υποψηφίων για την προεδρία, Ισίδωρου Κούβελου, στο «Ωνάσειο» με πόνους στο στήθος, κάτι που αποκάλυψε πρώτος ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Την απόφαση για αναβολή θα πάρει ο προεδρεύων στην ΕΟΕ και πρώην μέλος της ΔΟΕ, Λάμπης Νικολάου.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το νομικό πλαίσιο στο οποίο στηρίχτηκε η απόφαση για την αναβολή, ούτε πότε θα οριστούν εκ νέου εκλογές.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τα δεδομένα μέχρι την αναβολή, ο έτερος υποψήφιος, Σπύρος Καπράλος, φερόταν να έχει οριακό προβάδισμα για να επανεκλεγεί (14-13), μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων κατά του Ιάκωβου Φιλιππούση.

Σημειώνεται πως ο Σπύρος Καπράλος έχει τη στήριξη όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο δε Ισίδωρος Κούβελος στηρίζεται από τον κουμπάρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ψήφος της ΕΠΟ, με τον Βαγγέλη Γραμμένο να έχει την υποστήριξη του Ιβάν Σαββίδη.

Ο εκλεκτός των 27 ομοσπονδιών δεν θα πάρει μόνο την προεδρία στην ΕΟΕ, αλλά θα αποκτήσει προβάδισμα και για να πάρει τη θέση του Έλληνα «αθανάτου» στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, που «χηρεύει» μετά την αποχώρηση του Λάμπη Νικολάου πριν από 13 μήνες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»