ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.

Ο Νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία με κάθε πρόσφορο τρόπο στην Διοργανώτρια, όταν ζητηθεί (προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας του νικητή ή άλλου ισότιμου δημοσίου εγγράφου που να πιστοποιεί τα στοιχεία του π.χ. διαβατήριο), για να γίνει ομαλά η ταυτοποίηση και συμμετοχή στην εκδήλωση.

Η Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για όποια αδυναμία, που ενδεχομένως παρουσιαστεί, του Νικητή να αποδείξει την ταυτοπροσωπία του, με συνέπεια να καταστεί αδύνατη η συμμετοχή του.

Ο Νικητής, καθώς και το άτομο της επιλογής του που θα τον συνοδεύσει (συνοδός) στο ταξίδι, επιβαρύνονται με όλα τα έξοδα μεταφοράς τους στο σημείο εκκίνησης του ταξιδιού.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 20 Μαρτίου στα γραφεία του Sport-fm.gr και ο νικητής θα ανακοινωθεί με ανάρτηση στον λογαριασμό του Sport-fm.gr στο Instagram την ίδια ημέρα.

*«Tα δώρα είναι προσφορά της Interwetten 21+»

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube