Ουαλία και Αγγλία κοντράρονται στην τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου, με την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και την Ουαλία να ψάχνει ένα θαύμα για να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» του φετινού Μουντιάλ.

Φόντεν, Χέντερσον, Γουόκερ και Ράσφορντ αντί των Τρίπιερ, Μάουντ, Στέρλινγκ και Σάκα σε σύγκριση με το παιχνίδι με τις ΗΠΑ οι Άγγλοι, αλλαγή συστήματος από 3-5-2 σε 4-2-3-1 για τον Ρομπ Πέιτζ και την Ουαλία.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Ουαλία (Πέιτζ, 4-2-3-1): Γουόρντ - Γουίλιαμς, Μεφάμ, Ροντόν, Ντέιβις - Άλεν, Αμπαντού - Μπέιλ, Ράμσεϊ, Τζέιμς - Μουρ

Αγγλία (Σάουθγκεϊτ, 4-3-3): Πίκφορντ - Γουόκερ, Στόουνς, Μακγουάιρ, Σο - Χέντερσον, Μπέλιγχαμ, Ράις - Ράσφορντ, Φόντεν, Κέιν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι 10 φωτογραφίες που σημάδεψαν τον τελικό του Μουντιάλ 2026

Σκαλόνι: «Φτάσαμε στον τελικό με άδειες τις μπαταρίες, η διαιτησία δεν ήταν άδικη»

Βέλγιο: Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ αναλαμβάνει την εθνική ομάδα έως το Euro 2028

Τραμπ: Θέλει τον Τζάνι Ινφαντίνο για γενικό γραμματέα του ΟΗΕ

Μουντιάλ 2026: Η Ισπανία πήρε 50 εκατ. δολάρια, αλλά η εφορία των ΗΠΑ ζητά το μερίδιό της

Παρέδες: «Ήταν τιμή μου να είμαι μέλος της καλύτερης εθνικής ομάδας της Αργεντινής στην ιστορία»

«Βόμβες» Ζλάταν μετά τον τελικό του Μουντιάλ: «Αν ήμουν εκεί, θα είχα χτυπήσει τον Παρέδες με το κεφάλι»

Ο Γκαγιάρδο το φαβορί για τον πάγκο της Αργεντινής, αν αποχωρήσει ο Σκαλόνι - Το όνειρο της «αλμπισελέστε» ο Σιμεόνε!

Ισπανία-Αργεντινή: Ραντεβού για τη Finalissima τον Νοέμβριο στο Κατάρ

Έντσο Φερνάντες: «Υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό από ένα αποτέλεσμα και το καταλαβαίνεις με την πάροδο του χρόνου»