Με το δεξί του Ουάρντα ο Ατρόμητος!

Με νίκη ξεκίνησαν στο Κύπελλο οι «μπλε», επικρατώντας 1-0 της Κέρκυρας στο Περιστέρι και έβαλαν τέλος στο σερί τεσσάρων ισοπαλιών που είχαν στη σεζόν (όλες στο πρωτάθλημα). Μάλιστα, έφθασαν πολύ κοντά σε ακόμη μια, αλλά λυτρώθηκαν λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τζήλου, που στις καθυστερήσεις (90’ + 5’) έδωσε πέναλτι σε χέρι του Αρτυματά.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

4ος όμιλος
Ατρόμητος-Κέρκυρα 1-0
(90+5’ πεν. Ουάρντα)

Σπάρτη-Τρίκαλα (21/09, 16:00)

Βαθμολογία
Ατρόμητος 3 (1-0)
Τρίκαλα 0 *
Κέρκυρα 0 (0-1)
Σπάρτη 0 *
*παιχνίδι λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική
Τρίκαλα-Ατρόμητος
Κέρκυρα-Σπάρτη

Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι και δικαιούνταν τη νίκη, αλλά έκαναν τα πάντα ή τέλος πάντων σχεδόν τα πάντα για να μην την πάρουν, χάνοντας μια σειρά από καλές ευκαιρίες (πιο καραμπινάτες ακόμη και από του πέναλτι που έδωσε τη λύση), έχοντας, ωστόσο, απέναντί τους στα αντίπαλα δοκάρια και τον πολύ καλό Γιαννακόπουλο που στάθηκε στο ύψος του! Οι νησιώτες είχαν ουσιαστικά μόνο μια μεγάλη ευκαιρία στο 34’, όταν ο Μπάουμαν δεν κατάφερε να σκοράρει, παρά το γεγονός ότι η εστία του εξουδετερωμένου Μίρκοβιτς ήταν ουσιαστικά ανυπεράσπιστη και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ατρόμητου.

Μέχρι να δώσει τη λύση ο Ουάρντα, μπορεί να ήταν ο… ωραίος ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων, αλλά ήταν μοιραίος ο Ντάουντα για τον Ατρόμητο, σπαταλώντας μια σειρά από ευκαιρίες. Ο επιθετικός των γηπεδούχων πέραν των καλών στιγμών που είχε στο πρώτο μέρος, πρωταγωνίστησε στις ευκαιρίες της ομάδας του και στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο όταν του παρουσιάστηκε η δυνατότητα να ανοίξει το σκορ. Όπως στο 68’, όταν ύστερα από κάθετη μπαλιά βρέθηκε μέσα στην περιοχή, προσπάθησε να… προσπεράσει τον γκολκίπερ των «Φαιάκων», αλλά βγήκε λίγο πλάγια και στο σουτ που έκανε νικήθηκε. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και το σουτ του στο 86’ μέσα από την περιοχή και μάλιστα αυτήν ήταν πιο μεγάλη ευκαιρία. Ενδιάμεσα (75’) έδωσε έτοιμο γκολ στον Μανούσο που βρήκε… αέρα, όντας σε θέση βολής.

Όλα αυτά, όμως, «σβήστηκαν» λόγω της εύστοχης εκτέλεσης πέναλτι του Ουάρντα στις καθυστερήσεις...

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐσας, Καρασαλίδης, Ούμπιδες (55' Ντιγκινί), Οριόλ (67' Γιαννούλης), Μενσά (55' Μενσά), Κιβρακίδης, Μπουσουλάντζιτς, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ουάρντα

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Βενέτης, Κρητικός, Μεληκιώτης (77' Γεωργίου), Αναστασίου, Κέβιν, Ντιόγκο, Μπάουμαν, Νούνες (68' Κόντος), Βάργκας (54' Ζορμπάς)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντωνίου: «Μπορεί να γίνει τελικός με 20.000 οπαδούς στο Πανθεσσαλικό»

Άρης στην ΕΠΟ: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό ή στο ''Βικελίδης''»

Νέο μήνυμα Καρυπίδη: «Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός ακόμη και χωρίς κόσμο»

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «H Cosmote πρέπει να έχει την απάντηση για την έδρα του τελικού έως την Τετάρτη, υπάρχει ρήτρα»

Καρυπίδης: «Αν το Πανθεσσαλικό είναι έτοιμο, τις 70.000 ευρώ τις βάζω εγώ»

Ανένδοτος ο Καρυπίδης στο δίλημμα της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου - «Ό,τι λέει η προκήρυξη. ΟΑΚΑ όχι, Βόλος μόνο»

Πέταξε το μπαλάκι σε Παναθηναϊκό και Άρη η ΕΠΟ - «Τελικός στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή αλλού με κόσμο»

Πρόστιμα της ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό και Μπέο

Θύρα 13: «Προτείνουμε τελικό Κυπέλλου στο Χαριλάου - Πρέπει να γίνει με κόσμο, τι πιο απλό και τι πιο αυτονόητο»!

Δανιήλ: «Μέχρι τις 15 Απριλίου οι τελικές αποφάσεις για τον τελικό Κυπέλλου»