Ένας ακόμη αθλητής εντάχθηκε στον ουκρανικό στρατό, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της πατρίδας του να αποκρούσει τη ρωσική εισβολή.

Ο λόγος για τον Βίκτορ Κορνιένκο, τον 23χρονο αριστερό μπακ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο οποίος είναι και δύο φορές διεθνής με την εθνική Ουκρανίας.

«Είμαι στην Ουκρανία και βοηθώ τις ένοπλες δυνάμεις μας. Δόξα στην Ουκρανία, για να καταστρέψουμε τους γαμ@@@@ους Ρώσους», ανέφερε o ίδιος μέσω social media.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του