«Έπιασε» κορυφή και περιμένει η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Η προπέρσινη πρωταθλήτρια Βελγίου σάρωσε 5-0 εντός έδρας τη νεοφώτιστη Λόμελ για την έκτη αγωνιστική της Jupiler League και βρέθηκε στο +1 από τη Γάνδη, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο κι, αν την Κυριακή νικήσει την έδρα της Γκενκ στο ντέρμπι, θα βρεθεί στην πρώτη θέση με +2, με τους νεοφώτιστους να μένουν κάτω από τις μεσαίες θέσεις.

Έμεινε εκτός εξάδας η Σταντάρ Λιέγης, η οποία έχασε 2-4 στην έδρα της Βέστερλο, η οποία παρέμεινε, πάντως, κάτω από τη μέση.

Ελπίζει για την πρώτη εξάδα η Μπέβερεν, η οποία νίκησε εντός έδρας 2-0 τη Σεν Τρούιντεν και την προσπέρασε με +1.

Δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις οι Λέουβεν και Σερκλ Μπριζ με το μεταξύ τους 1-1 στην έδρα της πρώτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube