Αν και έχει ξεπεράσει εν πολλοίς το πρόβλημά του, αν και ανεβάζει στροφές, προφανώς ο Έι Τζέι Σλότερ κρίθηκε ανέτοιμος και προτιμήθηκε να μην ρισκάρουν με... βίαιη επαναφορά του στη δράση. Ως εκ τούτου ο Αμερικανός γκαρντ θα χάσει και το αποψινό τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ξανά εκτός -μετά τα δύο παιχνίδια στη Ρωσία- έμεινε και ο Γκάνι Λαουάλ, που φαίνεται όλο και περισσότερο πως δεν υπολογίζεται απ' τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Στην 12άδα επέστρεψε ο Μποχωρίδης (που δεν είχε ταξιδέψει στη Μόσχα) αντί του νεαρού Λούντζη.

Αναλυτικά η 12άδα: Χαραλαμπόπουλος, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς, Φώτσης, Νέλσον, Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης, Γκιστ, Μπατίστα, Μπλουμς, Παπαγιάννης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά στην επίθεση, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα - Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Ναν»