Ικανοποιημένος απ’ τη νίκη που πήρε ο Πανιώνιος επί της Βέροιας εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σχολιάζοντας όμως την απουσία ρυθμού απ’ τους παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε στη διαχείριση που πρέπει να γίνει στο ρόστερ, προκειμένου να βγει το δύσκολο πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στη ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Βέροια: «Το πρώτο που ζητήσαμε ήταν να νικήσουμε και αν ήταν δυνατό να μην δεχτούμε γκολ. Στην πρώτη φάση σκόραρε ο αντίπαλος. Μετά για 15-20 λεπτά χαθήκαμε. Είναι λογικό να επηρεάζεσαι, όταν σε ματς Κυπέλλου δέχεσαι γκολ. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και στο δεύτερο μέρος μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε στη ρεβάνς να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει ο Πανιώνιος: «Έχουμε ένα βεβαρημένο πρόγραμμα. Από δω και πέρα είναι σημαντικό να δούμε πως θα διαχειριστούμε τους παίκτες, μιας και θα έχουμε πολλά συνεχή παιχνίδια. Σήμερα έπαιξαν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Τώρα έχουμε λίγη ξεκούραση και στη συνέχεια το παιχνίδι με τον Αστέρα στη Τρίπολη».

Για τη νίκη της ομάδας του: «Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Πήραμε τη νίκη κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα. Περιμένουμε μία δύσκολη ρεβάνς».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ μέχρι τώρα: «Τους λείπει ο ρυθμός. Ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από τους παίκτες. Σίγουρα δεν περιμένεις να είναι οι καλύτεροι παίκτες κάποιοι παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ».

Για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα: «Και με την Παναχαϊκή και σήμερα κάναμε κάποιες αλλαγές. Πρέπει να το διαχειριστούμε. Θέλουμε να περάσουμε, όμως, και με παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής. Σίγουρα το μυαλό μας θα είναι και στο πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή