Μια… μίνι αναδρομή από τότε που ήταν απλός φίλαθλος, μέχρι τώρα που είναι ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έκανε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, εκφράζοντας εκ νέου την «τρέλα» του για τον σύλλογο.

Αναφέρθηκε στο back to back πρωτάθλημα της ομάδας του και… πέταξε «καρφί» για τις εννιά νίκες έναντι δύο του Παναθηναϊκού, την τελευταία διετία στον θεσμό (5 νίκες πέρσι ο Ολυμπιακός σε κανονική διάρκεια και τελικούς, 3 φέτος σε τελικούς, 1 σε κανονική διάρκεια - από μία σε κανονική διάρκεια και τελικούς φέτος ο Παναθηναϊκός).

«Το 1991 ξεκινήσαμε με τον Γιώργο να ερχόμαστε σε κάθε παιχνίδι στο ΣΕΦ σαν απλοί φίλαθλοι, ανάμεσάς σας. Σήμερα, 25 χρόνια μετά, ηγούμαστε της ομάδας που αγαπάμε, δεν πάψαμε να είμαστε τρελαμένοι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας. Κατακτήσαμε το τρίτο πρωτάθλημα υπό την προεδρία μας, με repeat, με 9-2 νίκες την τελευταία διετία κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε όλα τα χρόνια. Σήμερα γιορτάζουμε εδώ για την ομαδάρα μας», τα λόγια του στο περιθώριο της φιέστας των Πειραιωτών.

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!

Η επιστροφή Ομπράντοβιτς… άρεσε σε Μοντέρο και Βαλαντσιούνας

Το συγκινητικό βίντεο του Παναθηναϊκού με τις… προφητικές δηλώσεις Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς

Το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση του Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ηγεμονικό το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Τριετές το συμβόλαιο Ομπράντοβιτς - «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Είναι γεγονός: Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό - Η φωτογραφία με Γιαννακόπουλο

Πετρίδης: «Εν αναμονή της οριστικής κατάληξης και των... ανακοινώσεων για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό»