Στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός αλλά και στις εντυπώσεις που έχει μέχρι τώρα για τους πράσινους και την Ελλάδα μίλησε ο Σάσα Πάβλοβιτς, τονίζοντας πως ήταν αδύνατον να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε.



Αναλυτικά όσα είπε

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:
«Ήταν πολύ καλές. Η υποδοχή των συμπαικτών μου στα αποδυτήρια ήταν απίστευτη, όπως και του κόσμου. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ.

Για τον λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Ο κόουτς μου τηλεφώνησε όταν υπέγραψε και δεν μπορούσα να αρνηθώ σ’ αυτόν και στον Παναθηναϊκό που είναι ένας απ’ τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν δέχτηκα την πρόταση».

Για την ομάδα: «Η ομάδα μας είναι πολύ καλή. Έχουμε βάθος στον πάγκο και το κλίμα είναι πολύ καλό. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος. Έχουμε υψηλούς στόχους ως παίκτες και σύλλογος. Ο Παναθηναϊκός θέλει να φτάνει πάντα ψηλά και αυτό θα προσπαθήσουμε».

Για την περσινή απώλεια του τίτλου: «Συμβαίνει και στις μεγάλες ομάδες να υπάρχει μια χρονιά που θα χάσουν τον στόχο τους. Φέτος είναι νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους, αλλά είναι στόχος να φέρουμε πίσω στον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα και γι’ αυτό είμαστε όλοι εδώ»

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού: «Παίζουμε πολύ γρήγορα όπως ο κόουτς θέλει. Νομίζω πως έχουμε σπουδαίους παίκτες που μπορούν να προσαρμοστούν σ’ αυτό το στιλ παιχνιδιού. Δεν είμαστε ακόμα στο 100% όμως δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, ειδικά μετά από αγώνες της Ευρωλίγκας, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να νικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες».

Για τις υποσχέσεις που θέλει να δώσει: «Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παίζω όσο πιο σκληρά γίνεται, πως θα εφαρμόζω τις οδηγίες του προπονητή μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να νικά.

Για το τι σημαίνει τέλεια σεζόν γι' αυτόν: «Η τέλεια χρονιά θα ήταν να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Είναι πολύ δύσκολο. Αν ήταν εύκολο θα το έκαναν όλοι. Αλλά είμαστε έτοιμοι με σκληρή δουλειά να το καταφέρουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»