Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε πως δεν αναφέρεται καθόλου στη διοίκηση του Ατρομήτου, εξήρε τον Αργεντινό μέσο για την προσφορά του στην ομάδα και τη γενικότερη καριέρα του και στάθηκε στη δύσκολή χρονιά που είχε η ομάδα του Περιστερίου.

Αναλυτικά: «Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του, εύχομαι να συνεχίσει να είναι στην ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί έχει βοηθήσει πάρα πολύ και, επίσης, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που του έδωσα έναν ωραίο τρόπο να τελειώσει την καριέρα του, παίζοντας μέσα στο γήπεδο, γιατί, πιστέψτε με, δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Δηλαδή, θεωρώ ότι η κακή ψυχολογία που υπήρχε σε κάποιες στιγμές στην ομάδα και ένα κακό κλίμα που δημιουργήθηκε έχει αιτία ότι κάποιος και δεν μιλάω για τη διοίκηση, προσπάθησε να τον κάνει να τελειώσει το ποδόσφαιρο με λάθος τρόπο».

Και συμπλήρωσε. «Είναι ένα παιδί που ο χαρακτήρας του παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας. Είναι ένα παιδί που πρέπει να δουλέψεις και να τον αναγκάσεις να σε σεβαστεί, γιατί έχει δει πάρα πολλά πράγματα, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων που χρειάζεται πραγματικά να είσαι κοντά του για να καταλάβεις κάποια πράγματα».

Όσον αφορά τον Ατρόμητο. «Ήταν μια δύσκολη σεζόν από την αρχή μέχρι το τέλος, τελειώσαμε με μια νίκη, η "γεύση" που μένει είναι καλή από μια νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο βασικά, αλλά τις πιο μεγάλες ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, μπορέσαμε και πετύχαμε ένα γκολ και κερδίσαμε το ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

Ράσταβατς: «Η ομάδα διανύει μία σκληρή και δύσκολη στιγμή - Υπάρχει μεγάλη πίεση»

Χριστόγλου: «Δεν έθελξε, αλλά βρήκε τα γκολ που χρειάζονταν ο Ολυμπιακός - Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει ο Αντρέ Λουίς»

Νικολακόπουλος: «Ο Γιαζίτσι ξέρει και τα κάνει πιο εύκολα στον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν πρέπει να κρατάμε τον αντίπαλο ζωντανό μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Πάτησε κορυφή και περιμένει ο Ολυμπιακός, δύσκολα τα πράγματα για Asteras AKTOR