Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν σωστή κυκλοφορία και ταχύτητα και θεωρεί σημαντική τη σημερινή νίκη, αφού πλησίασαν στην πέμπτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Θεωρεί πως είχαν να αντιμετωπίσουν μα ομάδα που ήταν συνέχεια πίσω από την μπάλα και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον ενθουσιασμό που έδειξαν, ενώ χαρακτήρισε όλα τα ματς της φετινής σεζόν ως «τελικούς».

Αναλυτικά: «Ασφαλώς, μέχρι να πετύχουμε το πρώτο μας γκολ δείχναμε αγχωμένοι. Δεν είχαμε σωστή κυκλοφορία, δεν μπορούσαμε να βρούμε διαδρόμους και δεν είχαμε ταχύτητα. Θεωρώ ότι μέχρι το 80’ ήταν ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια μας τη φετινή χρονιά.

Από ‘κει και πέρα, από τη στιγμή που πετύχαμε το γκολ, το πιστέψαμε πάρα πολύ. Ήταν πολύ δύσκολο και έχει τεράστια σημασία για εμάς η σημερινή νίκη, όχι γιατί απέχουμε μια νίκη από το στόχο μας που είναι η πέμπτη θέση, αλλά γιατί ήρθε κόντρα σ' έναν αντίπαλο που έπαιξε πολύ καλά. Με αρκετούς παίκτες πίσω από την μπάλα και μια ομάδα που έκανε το παιχνίδι της.

Αποκτά μεγάλη σημασία για εμάς που έπαιξαν καλά και τους συγχαίρω γι' αυτό. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν παράτησαν το παιχνίδι. Πίστευαν και πήραν μια μεγάλη νίκη. Θα ήθελα να κάνω κι ένα μικρό παράπονο. Πίστευα ότι σήμερα, σ' αυτό το παιχνίδι, θα είχαμε περισσότερο κόσμο».

Πήρε κόκκινη ο Πασαλίδης στο τέλος;
«Πιστέψτε με, ήταν τόση η έντασή μου στο τέλος που δεν κατάλαβα τίποτα».

Τι άλλαξε και σε 10’ έγιναν όσα θα συνέβησαν στα υπόλοιπα 80';
«Ήμασταν φλύαροι. Είχαμε την μπάλα και δεν κάναμε τελικές. Απλά, είναι πάρα πολύ δύσκολο και για τη δική μας την ομάδα το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το να κλείνει ο αντίπαλος τουλάχιστον δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Είναι γενικά δύσκολο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και πιστεύω εκεί έχουμε προβλήματα, τα οποία δεν έχουμε λύσει.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την μπάλα, αλλά δεν κάναμε τελικές, ζήτημα αν είχαμε δύο. Δεν ήταν ευχάριστο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανοίξαμε το παιχνίδι, βρήκαμε κάποιες φάσεις, αλλά ουσιαστικά αυτό που μας έδωσε τη νίκη είναι ο ενθουσιασμός από την ισοφάριση».

Το επόμενο παιχνίδι είναι «τελικός»;

«Όσο καιρό είμαι εδώ έχουμε δώσει 25 ‘τελικούς’, ώρα για ακόμα έναν».

Ο κύριος Παράσχος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εσάς.

«Είναι μεγάλη μου τιμή. Γιατί είναι εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια, γιατί η ομάδα του στάθηκε πολύ καλά στη σημερινή αναμέτρηση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube