Ο Κέβιν Πάντερ διανύει μία πολύ καλή σεζόν φορώντας την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο, επιβεβαιώνοντας πως είναι παίκτης που μπορεί να σταθεί στο υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Στα 28 του, ο Αμερικανός πρώην γκαρντ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα, έχει 15 πόντους μέσο όρο με 53% στα δίποντα και 40,1% στα τρίποντα και πλέον προετοιμάζεται για την πρώτη σειρά πλέι οφ Ευρωλίγκας στην καριέρα του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Στο πλαίσιο αυτών των αγώνων, ο Πάντερ μίλησε στην «Τuttosport» για το μέλλον του, εκφράζοντας δημόσια την θέλησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα. «Πραγματικά ελπίζω να ανανεώσω. Νιώθω καλά, παίζω καλά, μου αρέσει η ομάδα. Εμπιστεύομαι τον Έτορε Μεσίνα, έχουμε κώδικα επικοινωνίας. Ελπίζω να μείνω. Αυτό θέλω», ήταν επακριβώς τα λόγια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ