Euroleague

Τζόουνς: «Μας έλειψε ο Νίκολα, αλλά βγήκαμε μπροστά – Με το στυλ και την άμυνά μας κόντρα στην Αρμάνι»

Οι δηλώσεις του Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο για την 9η αγωνιστική της Euroleague.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς ήταν «καυτός» στο ματς με την Μπεσίκτας το βράδυ της Τετάρτης, έκανε τη διαφορά για τον Ολυμπιακό και όπως δήλωσε, μαζί με τους συμπαίκτες του έκαναν ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν και το κενό του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Μας έλειψε ο Νίκο, κάναμε το βήμα μπροστά, κάναμε καλό παιχνίδι και πετύχαμε τα καλάθια» είπε αρχικά και συνέχισε αναφορικά με το ματς με την Αρμάνι και τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε ακόμα μια «διαβολοβδομάδα» της Euroleague:

«Είναι η δουλειά μας, πρέπει να ξεκουραστούμε και να κάνουμε όλα όσα απαιτούνται για να είμαστε πανέτοιμοι για την Παρασκευή. Πρέπει να παίξουμε με το στυλ μας, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα να παίξουμε άμυνα και να το χαρούμε. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω απέναντι στους πρώην συμπαίκτες μου και είθε η καλύτερη ομάδα να κατάφέρει να πάρει τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x