Με την σημείωση πως ΑΕΛ σημαίνει Λάρισα και Λάρισα σημαίνει ΑΕΛ, η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα. Σε αυτήν, τάσσεται υπέρ της θέσης του δημάρχου Λάρισας, Απόστολου Καλογιάννη, ενώ στέλνει μήνυμα ενότητας και μαζικής παρουσίας στο ματς με την ΑΕΚ προς τον κόσμο των «βυσσινί».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Συναισθήματα άφατης ικανοποίησης και λαρισινής υπερηφάνειας προκάλεσε σε όλη την "βυσσινί" οικογένεια το μήνυμα του Δημάρχου μας κ. Απόστολου Καλογιάννη.

Οι προτροπές, οι νουθεσίες του, η διαυγής θέση του στο θέμα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ και γενικά το ξεκάθαρο μήνυμά του με πολλαπλούς αποδέκτες, δεν επιδέχονται ίχνος παρερμηνείας. Ταυτιζόμαστε απόλυτα και δηλώνουμε ευήκοοι αποδέκτες.

Χωρίς την παραμικρή διάθεση περαιτέρω τοποθετήσεων ή σχολιασμών, ας μας επιτραπεί η υπενθύμιση της μηνυματικής κατακλείδας του Δημάρχου μας: "Η ομάδα και η ιστορία της είναι πάνω απ' όλα. Χρειάζεται σοβαρότητα και σύνεση. Ωστόσο επειδή πόλη και ΑΕΛ είναι έννοιες ταυτόσημες, ως πρώτος πολίτης και μεθερμηνεύοντας τα συναισθήματα των χιλιάδων φιλάθλων της Λάρισας που αγαπούν την ομάδα, σέβονται την ιστορία της και παρακολουθούν τους αγώνες της, απαιτώ απ' όλους τους θεσμικούς φορείς ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση της ομάδας της πόλης μας. Οτιδήποτε άλλο μας βρίσκει απέναντι".

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!

ΑΕΛ = ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ = ΑΕΛ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»