Η Πάφος «καθάρισε» 3-1 τον Ερμή Αραδίππου εντός έδρας για την έκτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος, βρέθηκε στο +6 από τις θέσεις υποβιβασμού και άφησε τους φιλοξενούμενους στο -5 από τις θέσεις παραμονής και σε δύσκολη κατάσταση για να αγωνίζονται και τη νέα περίοδο στα μεγάλα «σαλόνια».

Στο 19’, βαθιά μπαλιά του Κβίντα, ο Μπεριγκό κατέβασε πολύ όμορφα την μπάλα και πλασάρε για το 1-0. Στο 40’, μετά από σέντρα του Φουρ στην περιοχή, ξανά ο Μπεριγκό με προβολή έκανε το 2-0.

Στο 88’, ο Μέρφι με ωραία ενέργεια έκανε το 3-0. Στις καθυστερήσεις, ο Παντελή με προβολή μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα του Κοβάσεβιτς, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Πάφος (Σ. Κωνσταντινίδης): Ρούτκο, Σάιθ, Κβίντα, Βα (69' Μέρφι), Μπεριγκό (86' Τόρες), Φουρ (86' Σπόντας), Αουρέλιο, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάνιτς, Πάντσεον (78' Βαλεριάνος)

Ερμής (Σ. Ντομπρασίνοβιτς): Φιρινίδης, Δημητρίου, Γαβριήλ (46' Κοβάσεβιτς), Μέιρα (83' Χαρή), Ρουσιάς, Κύπρου (65' Παντελή), Ντίας, Φόλμπρεχτ, Σάντο, Γκάταριτς, Κυριακίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube