Κύπρος

Σώζεται ο Εθνικός Άχνας, «βούλιαξε» η Καρμιώτισσα

Με εμφατικό τρόπο, ο Εθνικός Άχνας νίκησε 4-2 στην έδρα της Κσρμιώτισσας Πολεμιδίων για την έκτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος και έκανε ένα βήμα παραμονής.

Ο Εθνικός Άχνας νίκησε 4-2 την Καρμιώτισσα στα Πολεμίδια για την έκτη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε στο +4 από τις θέσεις υποβιβασμού, κάνοντας ένα βήμα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και αφήνοντας τους γηπεδούχους στο -13 από τις θέσεις παραμονής, «σπρώχνοντάς» τους ουσιαστικά στη δεύτερη κατηγορία από τώρα.

Στο 28’, με πανέμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ του Περατικού έξω από την περιοχή, έγινε το 0-1. Στο 44΄, μετά από αντεπίθεση με τον Χέρτσκοβιτς, ο Ισραηλινός έδωσε στον Ι. Σασί, ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1.

Στο 53’ με κεφαλιά του Χατζηβασίλη, μετά από μπαλιά του Νεοφύτου από αριστερά, έγινε το 2-1. Στο 70’, με ατομική προσπάθεια του Μ. Ηλία και σουτ εντός περιοχής έγινε το 2-2. Στο 88’, ο Ουόλ έκανε το 2-3 και στο 94’ ο Κουμή με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.


Καρμιώτισσα (Γιαννάκης Ποντικός): Παπλωματάς, Χριστοφή, Πέρετζ, Καψός, Ευσταθίου (90' Σάββα), Μ. Σάσι (63' Ρόμο), Χρίστου, Νεοφύτου (90' Παχίπης), Ι. Σασί (90' Γεωργίου), Χατζηβασίλης, Χέρτσκοβιτς (72' Κωμοδίκης)

Εθνικός Άχνας (Ηλίας Χαραλάμπους): Μπογκατίνοφ, Γκόρουμπετς, Περατικός, Ιωάννου (46' Σάβιτς), Ντέιβισον, Χριστοφή, Παπαγεωργίου (89' Κουμή), Μιγκελίτο, Ουαλί, Ζάκπα (55' Μ. Ηλία), Μάιντεβατς (89' Κυπριανού)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x