Μετά από τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός παίρνει την ευρωπαϊκή άδεια από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Διονύσης Δεσύλλας, ο φάκελος των «πρασίνων» ήταν πλήρης και την Παρασκευή θα ανακοινωθεί με επίσημο τρόπο η απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει τον φάκελό του και όλο αυτό το διάστημα υπήρχε αισιοδοξία για θετική έκβαση στην υπόθεση. Εν τέλει, δικαιώθηκε, αφού το τριφύλλι παίρνει την ευρωπαϊκή αδειοδότηση, έχοντας παρουσιάσει ένα πλάνο βιωσιμότητας δίχως ελλείψεις και με τα πάντα καθαρά.

Πάντως, η εξασφάλιση της άδειας από τον Παναθηναϊκό δεν προϋποθέτει την άρση της ευρωπαϊκής ποινής που του έχει επιβληθεί. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Παναθηναϊκός δεν κουβαλούσε την ποινή από τον Απρίλιο του 2018, την επόμενη σεζόν θα έπαιζε κανονικά στα Κύπελλα Ευρώπης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στροφή» σε ΠΑΟΚ με τις γνωστές απουσίες στον Παναθηναϊκό

Νικολακόπουλος: «Το κλειδί στη νίκη του Ολυμπιακού ήταν ο σέντερ φορ και ας μην έβαλε γκολ…»

Αθανασίου: «Επιβεβαίωσε πόσο κακός είναι ο Παναθηναϊκός - Καμία βελτίωση με Μπενίτεθ, μέσοι όροι μικρής ομάδας»

Πρόστιμα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΛ Novibet

Τσορμπατζόγλου: «Αντικείμενο μεγάλης μελέτης η σεζόν του ΠΑΟΚ – Το πρόβλημα του Κένι και ο Μεϊτέ που λυγίζει»

Σταματέλος: «Για ακόμη ένα ματς ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του»

Το «ευχαριστώ» του Ολυμπιακού στον κόσμο του

Δεσύλλας: «Από τις χειρότερες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι την τελευταία δεκαετία - Αδούλευτος να παράγει»

Κετσετζόγλου: «Τα συμβόλαια στην ΑΕΚ, ο εξαιρετικός Περέιρα και η περίπτωση του Πινέδα»

«Ομάδα και κόσμος κέρδισαν τη μάχη»: H παρακάμερα από τη νίκη μισή παραμονή του Asteras AKTOR!