Παναιτωλικός και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Αγρίνιο 1/4, 17:30) για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League, με τους Φθιωτούς να είναι η ομάδα που... καίγεται για βαθμούς, με τους γηπεδούχους να μην κινδυνεύουν εδώ και αρκετούς μήνες.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρίσκεται στη 2η θέση με 29 βαθμούς και προέρχεται από την ήττα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με 2-1, στην οποία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Όσον αφορά τους απόντες, οι Αγρινιώτες θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες, καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Διαμαντής Χουχούμης και Αλέξανδρος Μαλής, όπως φυσικά και οι Μπακάκης και Νταγκό, οι οποίοι είναι εκτός εδώ και αρκετό διάστημα. Ο Παναιτωλικός θέλει τη νίκη για το γόητρο, αλλά και για να μην έχει παρουσία ανάλογη με τα περσινά playouts, εκεί όπου υποχώρησε αρκετά στη βαθμολογία, λόγω και της έλλειψης κινήτρου.

Από την άλλη, στην αποστολή επιστρέφει ο τερματοφύλακας Γκρατερόλ, όπως και οι Λιάβας και Τσιγγάρας.

Μάλιστα, ο Φώτης Κωστούλας βρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση (31/3), προκειμένου να «ντοπάρει» την ομάδα του, εν αναμονή και των διοικητικών εξελίξεων, για την ανάληψη της ιδιοκτησίας του συλλόγου από την οικογένεια Καμίνσκι.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Αποστολάκης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Χουάνπι, Κολοβός, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Τσιγγάρας, Στάγιτς, Λιάβας.

Από την άλλη, το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου είναι στο «12» της κατάταξης με 20 βαθμούς και θέλει να το... πιάσει από εκεί που το άφησε πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, όταν και επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, εκμεταλλευόμενη και τις ήττες των Ιωνικού και Λεβαδειακού, κατάφερε να τους προσπεράσει στη βαθμολογία και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού δεν βρίσκονται οι Ντε Βινσέντι και Μανούσος, καθώς επίσης και οι Τόσιτς, Πάβλοβετς.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκαραβέλης, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεδίνα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Μλάντεν, Λάρσον, Χατζηθεοδωρίδης, Ντίας, Κολοβός, Χουάνπι, Σενγκέλια, Μόρσεϊ, Καρέλης.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Μπεχαράνο, Στάνκο, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Τσιλούλης, Βέργος.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης,
Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης, Δημήτριος Βεργέτης
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος
VAR: Άγγελος Ευαγγέλου, Λάζαρος Δημητριάδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube