Stoiximan Super League

Στην προπόνηση του Παναιτωλικού ο Κωστούλας, εν αναμονή των εξελίξεων στα διοικητικά

Ο Φώτης Κωστούλας βρέθηκε στην προπόνηση του Παναιτωλικού, εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων, για την ανάληψη της ιδιοκτησίας από την οικογένεια Καμίνσκι.

Στη σημερινή προπόνηση (31/3) του Παναιτωλικού βρέθηκε ο Φώτης Κωστούλας, μιλώντας με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέλοντας να τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση, μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Κωστούλας παραμένει ο μεγαλομέτοχος των Αγρινιωτών, καθώς δεν έχει πραγματοποιεί η μεταφορά των χρημάτων από την οικογένεια Καμίνσκι. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία από τις 8 Δεκεμβρίου 2022, ενώ η Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού έδωσε τη σχετική άδεια στην εταιρία KAM DOKIMI LTD, η οποία ανήκει στους Αμερικανούς με πολωνικές ρίζες επιχειρηματίες, στις 13 Φεβρουαρίου, χωρίς, όμως, να έχει περάσει ακόμη η ομάδα στα χέρια τους.

Μπορεί ο Μάτσιεκ και ο Μίκαελ Καμίνσκι να έχουν δώσει το «παρών» πολλές φορές στο Αγρίνιο, αλλά και κοντά στο πλευρό του Παναιτωλικού, όχι μόνο για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις του «Τίτορμου», αλλά και για να «τρέξουν» τον σύλλογο, ωστόσο δεν έχουν στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο, καθώς δεν έχουν κατατεθεί ακόμη τα χρήματα στον Φώτη Κωστούλα, προκειμένου να αποκτήσουν το 89.95%.

Μάλιστα, με εντολή Καμίνσκι έχει κλείσει προς το κοινό το αθλητικό κέντρο «Emileon» και πλέον είναι διαθέσιμο μόνο για τους ανθρώπους της ομάδας. Στη σημερινή προπόνηση, δεν υπήρχε εκπρόσωπος των Αμερικανών επενδυτών, αλλά κάτι τέτοιο δεν εμπνέει ανησυχία στον Φώτη Κωστούλα, καθώς το συμφωνηθέν ποσό αναμένεται να καταβληθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x