Οι απουσίες και πάλι πολλές για τον Παναιτωλικό ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Αγρινίου δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους Ντίας, Μεντόσα, Λιάβα, Βαρόνε, Βργκοτς, Χουχούμη και Μπαρμπόσα. Το καλό για τον Γιάννη Αναστασίου αφορά την επιστροφή του Ελίας Περέιρα για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες, και τον τραυματισμό που είχε υποστεί στα Ιωάννινα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Αντούνες, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χρ., Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Σκιαδάς, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»