Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Για το «4 στα 4» οι Πειραιώτες

Άλλη μία νίκη στην περιφέρεια θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στοχεύει στο «4 στα 4» κόντρα στον… ζορισμένο βαθμολογικά Παναιτωλικό, ο οποίος τον υποδέχεται στο Αγρίνιο.

Συνέχεια στα «διπλά», και ιδιαίτερα στην επαρχία, θέλει να δώσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Cosmote Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, θέλουν να κάνουν το «4 στα 4» στην περιφέρεια (μετά τη Λαμία, την Τρίπολη και τα Γιάνεννα) απέναντι στους Αγρινιώτες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τονίσει στους παίκτες του πως αργεί ακόμα η ρεβάνς με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να προσπεράσουν εκ νέου τους Γερμανούς στη βαθμολογία του 4ου ομίλου του Europa League.

Για αυτό το λόγο περιμένει όλοι να δείξουν τη δέουσα προσοχή και συγκέντρωση για να μπορέσει να πάρει άλλο ένα «τρίποντο» η ομάδα μακριά από το γήπεδό της.

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη μετά από ενάμιση μήνα στο Κύπελλο με την Παναχαϊκή, ενώ η προηγούμενη ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου κόντρα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελισσάς, Λούι, Αντούνες, Κορνέλιους, Μάλης, Τσιγγάρας, Φλόρες, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χρ., Μόρσεϊ, Βέργος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (ή Καμπρόβνικ), Παπασταθόπουλος, Σισέ (ή Μπα), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Ρόνι Λόπες και Τικίνιο.

Διαιτητής

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Φωτιάς (Πέλλας), με βοηθούς Πάτρας (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Δ. Αττικής). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Ρούμπερτι και Μπαλτάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x