Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τα όσα προσπαθεί να περάσει στο «τριφύλλι» ο Φατίχ Τερίμ, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ, αρχικά αναφέρθηκε στις δοκιμές που έκανε ο Τούρκος τεχνικός για την ενδεκάδα του αποψινού ματς, ενώ τόνισε ότι έχει ξεχωρίσει τον Φικάι αυτές τις πρώτες ημέρες στο Κορωπί.

«Έχει κάνει δοκιμή με Τσέριν εξάρι ο Φατίχ Τερίμ και Βιλένα, Μπερνάρ λίγο πιο μπροστά. Πιθανότατα Αράο-Γεντβάι στα στόπερ. Ζητάει πρέσινγκ σε έντονο βαθμό από το 1'. Θέλει δύναμη και ένταση ο Τερίμ. Παίρνει αρκετά ρίσκα στη διάρκεια του αγώνα στην καριέρα του. Του αρέσει να δουλεύει και με παιδιά από τις ακαδημίες. Μπορεί σε κάποια παιχνίδια και βασικός ο Φικάι. Έχει κάνει εξαιρετική προετοιμασία το καλοκαίρι, αλλά θέλει λίγο περισσότερη δουλειά στο κομμάτι της δύναμης.».

Mεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στο μεγάλο κίνητρο που έχει ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό: «O Tερίμ είναι ένας σταρ στην Τουρκία και πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Το κίνητρο του είναι τεράστιο στον Παναθηναϊκό. Ειδικά το γεγονός ότι η ομάδα έχει 14 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα του το κάνει μεγαλύτερο. Είναι ένας άνθρωπος που γενικότερα έχει δεθεί σε όποια ομάδα και αν έχει πάει.».

Aκούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνης της στα δίχτυα»

Γρηγορίου: «Κρατάω την προσπάθεια, όμως πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας»