Το σχόλιό του για την ήττα (1-2) του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε πως «είναι μία ήττα, που έτσι όπως ήρθε, αδικείται ο Παναθηναϊκός. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Ήταν πολύ καλύτερη η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, παρότι προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο, όμως, η εικόνα του ήταν τελείως διαφορετική και φαινόταν ότι αυτός θα βάλει ένα δεύτερο γκολ, αλλά σε μία αντεπίθεση το δέχθηκε».

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τη διαιτησία του Ιταλού Σότσα, τόνισε πως ήταν «καθοριστική η στιγμή της μη αποβολής του Γαλανόπουλου στο φάουλ πάνω στον Μαντσίνι. Έχει ευνοηθεί εκεί 100% η ΑΕΚ. Ήταν πεντακάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Γενικά ο Ιταλός προστάτευσε την ΑΕΚ και σε άλλες κίτρινες κάρτες. Είναι μια πολύ δύσκολη βραδιά για τον Παναθηναϊκό, το πρωτάθλημα, όμως, συνεχίζεται».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»