Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι τα μέλη του από αρχές Ιουνίου ανέρχονται στα 5.700 και καλεί όλους τους «αιώνια πιστούς-ες» να ενταχθούν στη Μάνα του Λόχου.

Ο Σύλλογος μπαίνει σε μία ακόμα σεζόν που φιλοδοξεί να γεμίσει με τίτλους σε όλα τα αθλήματα και να υψώσει ψηλά την πράσινη σημαία σε όλη την υφήλιο.

Η σεζόν που πέρασε έφερε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο για τον Παναθηναϊκό, με την κατάκτηση του Europe Trophy από το ανδρικό τμήμα πινγκ πονγκ.

Παράλληλα το 2023 ήταν η 4η πιο παραγωγική χρονιά σε τίτλους (43) για τον Σύλλογο ενώ το 2024 είναι ήδη 7η πιο παραγωγική χρονιά σε κούπες (39) και έχουμε ακόμα μπροστά μας μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.

Επιπλέον ο Παναθηναϊκός κατέγραψε ρεκόρ μεταλλίων στα ατομικά αθλήματα την σεζόν που πέρασε 602 μετάλλια στα ατομικά αγωνίσματα.

Σε όλες αυτές τις επιτυχίες κεντρικός μοχλός του Συλλόγου είναι οι «αιώνια πιστοί-ες» και με τη στήριξη αυτών ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή.

Για τους ενδιαφερόμενους εγγραφείτε ΕΔΩ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13