Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο αγιασμό των τμημάτων αλλά και την ετήσια Media Day τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Η αγωνιστική σεζόν 2024-2025 είναι προ των πυλών και όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου προετοιμάζονται να μπουν στη μάχη.

Η μέρα που σηματοδοτεί την έναρξη της χρονιάς στο «τριφύλλι» είναι η 23η Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί η Media Day (6μ.μ.) και παράλληλα ο ετήσιος Αγιασμός των τμημάτων (7μ.μ.) στον ιστορικό χώρο του κλειστού της Λεωφόρου.

Επιπλέον θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και η έναρξη της χρονιά και για τα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου στην Θύρα του στην αίθουσα «Κώστας Μπάτραλης» στις 6.30μ.μ.».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13