Για την «πρώτη μεγάλη γκέλα στα playoffs» της Stoiximan Super League έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Βόλο.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» είπε μεταξύ άλλων: «Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα, που άξιζε τη νίκη με βάση τις ευκαιρίες της, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλός. Ίσως δεν έπρεπε να βγει ο Μαντσίνι. Είχε και τη μεγάλη ευκαιρία στο τέλος με το πέναλτι. Μέχρι τώρα είχαν μπει, αυτό χάθηκε.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη μεγάλη γκέλα στα playoffs. Είχαμε πει ότι όποια ομάδα χάσει βαθμούς από τον Βόλο, θα μειονεκτεί. Θα πρέπει τώρα να κάνει μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι, για να καλύψει αυτή την γκέλα.

Με τόσους παίκτες σε πολύ κακή βραδιά, ήταν λογικό να μην κάνει τις ευκαιρίες, που έπρεπε. Ο Βόλος έπαιξε για το αποτέλεσμα. Τα playoffs, όμως, δεν τελειώνουν εδώ
».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Bazaar του Παναθηναϊκού είναι και φέτος εδώ!

Απαλλοτρίωση 86 στρεμμάτων στον Βοτανικό - «Ένας πνεύμονας πρασίνου δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολα να προλάβει τον τελικό ο Γιακουμάκης - Οι δηλώσεις του Σαββίδη ήταν δεσμευτικές»

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει τρομερή συσπείρωση στην ΑΕΚ, ένα εκπληκτικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων»

Δεσύλλας: «Έκπληξη αν θα μείνει ο Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό - Διαφορά φιλοσοφίας και αγωνιστική εικόνα οι λόγοι»

Τάισον: «ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα μες το μυαλό, μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα»

«Μην ξαναβγάλεις το σκουφί»: Αποθέωση για τον Λουτσέσκου απ’ τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Οι διαιτητές της τέταρτης αγωνιστικής των play outs

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού ο Στέφανος Γιουρέλης