Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Asteras Aktor, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Κι αυτό γιατί στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» βρέθηκε και ένας παλιός, αγαπημένος, γνώριμος, ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν!

Ο Ρουμάνος άλλοτε μέσος του Παναθηναϊκού και… βιρτουόζος της μπάλας βραβεύθηκε από την ΠΑΕ για την προσφορά του στην ομάδα, όπου αγωνίστηκε από τον Αύγουστο του 2003 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2006.

Την βράβευση έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Φύσσας, δίνοντας στον Σανμαρτεάν μια φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό 18, καθώς και ένα κασκόλ του «τριφυλλιού».

Με τον «Λούτσι» να αποθεώνεται στη συνέχεια από τους φίλους του Παναθηναϊκού κάνοντας και ένα μικρό γύρο του γηπέδου, προτού καθίσει στα επίσημα της Λεωφόρου!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας