Στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν προσεγγίσει κάποιους από τους παλιούς άσους της ομάδας που έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο για να εξετάσουν το ενδεχόμενο εάν θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με αυτή, από κάποιο πόστο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, στο σχετικό ρεπορτάζ οι επαφές που έγιναν ήταν σε ένα διερευνητικό πλαίσιο και χωρίς κάτι συγκεκριμένο σαν πρόταση για τις ακριβείς αρμοδιότητες που θα έχουν.

Ένας από τους παλιούς πράσινους που έχουν δεχθεί μια τέτοια κρούση είναι και ο Γιώργος Καραγκούνης το όνομα του οποίου έχει γραφεί αρκετές φορές για το ενδεχόμενο να αναλάβει ένα καίριο πόστο στην ΠΑΕ.

Στην προσέγγιση αυτή μεταφέρθηκε στον Γιώργο Καραγκούνη, πάντα όπως υποστηρίζει η Livesport, το ενδεχόμενο να αναλάμβανε έναν ρόλο... τιμ μάνατζερ στην ομάδα, με τον ίδιο να απαντά ότι δεν το «βλέπει» πολύ πιθανό αλλά δεν μπορεί να το αποκλείσει κιόλας, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει και μια συγκεκριμένη πρόταση με λεπτομέρειες για το τι θα έχει ως αρμοδιότητες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Μπαίνει ο Μάης και ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός και στους δύο μεγάλους στόχους του»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός έχασε το πρωτάθλημα απο δικά του λάθη - Ορατός ο κίνδυνος να γίνει καταστροφική η χρονιά»

Αποθέωση για το γκολ του Πινέδα στο Μεξικό: «Δεν είναι ο Μαραντόνα, δεν είναι ο Μέσι…»

Ανανέωσε με Λιάβα έως το 2026 ο Παναιτωλικός

Sabah: «Ετοιμάζει πρόταση για τον Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός»

Οπαδοί της ΑΕΚ για υποστήριξη και στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Σαββόπουλος: «Φορμάρεται στο κατάλληλο σημείο ο Άρης - Έχει βρει το κουμπί του Παναθηναϊκού»

Σταματέλος: «Μπήκε στο… αεροπλάνο μετά το 3-0 ο Ολυμπιακός, αλλά είναι λογικό»

Αθανασίου: «Ο Τερίμ δεν βελτίωσε τον Παναθηναϊκό - Καταστροφική η απώλεια και του Κυπέλλου, πρέπει να γίνει αυτοκριτική»

Τσορμπατζόγλου: «Χθες αποδείχθηκε ότι δεν έχει… σβήσει ο ΠΑΟΚ»