Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Σημαντικές οι αλλαγές για τη λειτουργία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει της νέας σεζόν»

Στις αλλαγές που έρχονται στον Παναθηναϊκό, στον Γιώργο Καραγκούνη, αλλά και στο κεφάλαιο προπονητής αναφέρθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σημαντικές αλλαγές θα σημειωθούν στον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει της νέας σεζόν, όπως ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στην εκπομπή «Αντεπίθεση» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι λογικό να λέγονται πολλά και να ακούγονται πολλά. Είναι δεδομένο ότι θα μπούνε κάποιοι άνθρωποι που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό. Είναι λογικό να στραφεί σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Παναθηναϊκός θα πάει σε νέο μοντέλο για την επόμενη χρονιά», ανέφερε στους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη.

Ακόμη, είπε για το συγκεκριμένο κεφάλαιο: «Αν φύγει ο Ντρεοσί, δεν νομίζω ότι θα πάει με μοντέλο με τεχνικό διευθυντή. Στόχος είναι να βάλει στελέχη που θα έχουν ρόλο τεχνικών συμβούλων. Μείνει, δεν μείνει ο Ντρεοσί θα μπούνε τα στελέχη. Ο Καραγκούνης ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, όπως και άλλοι. Αυτό το κομμάτι με τα στελέχη δεν θα κλείσει σύντομα. Υπάρχει και το δίκτυο σκάουτινγκ που θέλουν να φτιάξουν στον Παναθηναϊκό. Θέλουν να μπει και ένας αρχισκάουτερ».

Παράλληλα, μίλησε για τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί σε ό,τι αφορά τον επόμενο προπονητή του «τριφυλλιού» και : «Δεν θεωρώ ότι θα πάνε ηλικιακά σε μεγάλο προπονητή, τύπου Μπόλονι. Έχουν ξεχωρίσει δύο προπονητές. Δεν είναι κάποιος από αυτούς που έχουν γραφτεί, δίχως να σημαίνει ότι αυτές οι λύσεις δεν έχουν εξεταστεί. Θέλουν προπονητή που θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξέλιξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x