Ένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκού-Ερυθρού Αστέρα στο T-Center, όταν η ατμόσφαιρα «ηλεκτρίστηκε» ανάμεσα στον πάγκο των Σέρβων και την εξέδρα πίσω τους.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ορισμένοι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα -μεταξύ αυτών οι Ντόμπριτς και Κάλινιτς- αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, αντέδρασαν με χειρονομίες και σχόλια προς τους φίλους των «πρασίνων». Η ανταλλαγή κουβέντων με την κερκίδα προκάλεσε στιγμιαία αναστάτωση και ανέβασε τους τόνους.

Παρά το τεταμένο κλίμα, η κατάσταση δεν πήρε μεγαλύτερη έκταση. Οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν άμεσα, οι δύο πλευρές ηρέμησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς περαιτέρω επεισόδια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube