Euroleague

Ο Γιαννακόπουλος πανηγύρισε έξαλλα την ανατροπή του Παναθηναϊκού AKTOR από τα court seats

Με το πάθος να ξεχειλίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πανηγύρισε με την καρδιά του στα court seats την ανατροπή του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ερυθρού Αστέρα (82-74).

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε από τη σουίτα του στο Telekom Center Athens την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο-πόντο και την ατμόσφαιρα να «βράζει», ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αποφάσισε στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο να κατέβει στα court seats, παίρνοντας τη θέση του στο παρκέ για να ζήσει από ακόμη πιο κοντά τη μάχη των «πρασίνων».

Η παρουσία του συνέπεσε με την ολική ανατροπή του Παναθηναϊκού, με τον φωτογραφικό φακό να τον «πιάνει» να πανηγυρίζει έντονα τα συνεχόμενα τρίποντα των Ναν, Χέις-Ντέιβις και Ρογκαβόπουλου, που άλλαξαν τη ροή του αγώνα.

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την ανατροπή και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη, επικρατώντας με 82-74, αποτέλεσμα που δίνει σημαντική ώθηση στη μάχη για την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των playoffs.



0



0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x