«Βράζουν» στον Παναθηναϊκό με τις διαιτητικές αποφάσεις του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ και κυρίως με αυτές του Πηλοΐδη, για τον οποίο αναφέρουν πως «βρισκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία στο Φάληρο»!

Βέβαια, οι πράσινοι δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για «ανατροπή» του σκηνικού, παρά το 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως «είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το πάρουμε»!

Αναλυτικά η θέση του Παναθηναϊκού

«Αισθανόμαστε οργή κι αγανάκτηση για την εντεταλμένη υπηρεσία του κ. Πηλοΐδη και για όλα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ. Αλλά ως Παναθηναϊκός πιστεύουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και πως παρά τις αντίξοες διαιτητικές συνθήκες θα παλέψουμε και θα πάρουμε το Πρωτάθλημα. Τελικά ήταν εντάξει ο ορισμός της ΚΕΔ για την οποία φώναζε η ΚΑΕ ΟΣΦΠ. Συγχαρητήρια στους κυρίους Σκινδήλια και Σταυρόπουλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»