Με πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε τη Δευτέρα (11/12) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Πέμπτης (14/12), με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του φετινού Europa League.

Το ευχάριστο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν πως, για μια ακόμα φορά, το απουσιόλογιο έμεινε αμετάβλητο… Με τους μακροχρόνια τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν να συνεχίζουν τη θεραπεία τους και άλλα προβλήματα να μην υπάρχουν στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού»!

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και κυρίως παιχνίδι τακτικής, ενώ στο τέλος ένα γκρουπ έκανε εξάσκηση στα τελειώματα.

Η προετοιμασία των «πράσινων» για το παιχνίδι με την ισραηλινή ομάδα στη Λεωφόρο θα συνεχιστεί αύριο, με νέα πρωινή προπόνηση στο Κορωπί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»

Κάλεσμα της Μπέτις στον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Μαζί για την αντεπίθεση»

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν το βραβείο για τις κορυφαίες εμφανίσεις της εβδομάδας!

Αθανασίου: «Το ματς εξελίχθηκε όπως το είχε οραματιστεί ο Μπενίτεθ»

Άντονι: «Έχω 100% εμπιστοσύνη στην Μπέτις-Θα παλέψουμε για να προκριθούμε»