Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δείχνει τον Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Κυβέρνησης, αλλά ουσιαστικά τιμωρεί Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το κλείσιμο των γηπέδων στα ματς της Stoiximan Super League από πλευράς Κυβέρνησης, με το οποίο «τσουβαλιάζει» και τιμωρεί όλες τις ομάδες.

Το παράδοξο του να «φωτογραφίζεται» ο Ολυμπιακός, αλλά να τιμωρούνται, επί της ουσίας, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, με αφορμή το κλείσιμο των γηπέδων από πλευράς Κυβέρνησης.

«Αυτό που ακούσαμε επιβεβαιώνει όσα ακούγαμε δύο ημέρες, ότι θα κάνουν κάποια ματς κεκλεισμένων των θυρών και θα… λύσουν το πρόβλημα της βίας. Συμβαίνει ένα παράδοξο εδώ, δείχνει σαφέστατα τον Ολυμπιακό ως την ομάδα που έχει δημιουργήσει τα προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Την ίδια στιγμή όμως τιμωρεί όλες τις ομάδες που έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να γίνονται τα παιχνίδια τους χωρίς πρόβλημα. Εννοώ τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Η Κυβέρνηση τιμωρεί και τον κόσμο τους που πήγε στο γήπεδο και είχε άψογη συμπεριφορά. Πλήρωσε κάποια λεφτά αλλά του στερεί το γήπεδο επειδή στο Βόλος-Ολυμπιακός έγιναν επεισόδια και στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός πήγε να χάσει την ακοή του ο Χουάνκαρ. Με ποιό σκεπτικό έβαλαν το 12 Φλεβάρη και όχι 12 Μάρτη; Συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση που βάζει τις ομάδες να παίξουν παιχνίδια τα οποία στην πορεία μπορεί να κρίνουν το πρωτάθλημα. Τιμωρεί τους αθλητές, τις ομάδες και τον κόσμο, που στο 95% είχαν άψογη συμπεριφορά και τώρα δεν θα μπορούν να πάνε στο γήπεδο», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι τα εισιτήρια του ματς των «πράσινων» με την Μακάμπι Χάιφα θα είναι κανονικά στη διάθεση των φίλων της ομάδας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x