Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπαίνει απόψε (20:45, ΝοvaSports Prime, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στη «μάχη» του τρίτου αγώνα της προημιτελικής σειράς με την Αναντολού Εφές, με τη σειρά στο 1-1 και φόντο το μεγάλο στόχο: την ανάκτηση του προβαδίσματος για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague, που φέτος θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι από τις 23 έως τις 25 Μαΐου.

Για τους «πράσινους», επιστρέφει στη 12άδα ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος είχε τεθεί εκτός με διάστρεμμα από το ματς της 30ής αγωνιστικής με την Άλμπα Βερολίνου. Ο διεθνής φόργουορντ θα πάρει τη θέση του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ στη σύνθεση των «πράσινων». Εκτός παραμένουν οι Ματίας Λεσόρ και Μάριους Γκριγκόνις.

Από την άλλη, η Εφές θα έχει την ίδια 12άδα σε σχέση με τα ματς του ΟΑΚΑ, με μοναδική απουσία αυτή του Ροντρίγκ Μπομπουά.

Αναλυτικά οι 12άδες:

Αναντολού Εφές (Λούκα Μπάνκι): Λάρκιν, Νουόρα, Μπράιαντ, Σμιτς, Τόμπσον, Ντοζίερ, Πουαριέ, Οζντεμίρογλου, Οσμάνι, Οτούρου, Γιλμάζ, Γουίλις.

Παναθηναϊκός (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μπράουν, Σλούκας, Όσμαν, Παπαπέτρου, Γκραντ, Πλάις, Ναν, Γκέιμπριελ, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Γιούρτσεβεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήνυμα με νόημα από τον Γιαμπουσέλε: «Μπορείτε να με μισείτε ή να με αγαπάτε, αλλά ο Θεός παραμένει μεγάλος»

Ο «Βασιλιάς» που αποθεώθηκε και η πράσινη επέλαση: Το εμφατικό διπλό του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι από... άλλο μάτι!

Αλμπέρτ: «Σκληρή ήττα που πονάει από τον Ολυμπιακό - Τον είχαμε εκεί που θέλαμε»

Από μόνιμη πρωτιά, στη 15η θέση: Το νούμερο που αναδεικνύει τη διαφορετική λογική στην επίθεση του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Η επίθεση που περνάει κάτω από τα ραντάρ

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από την τρελή ανατροπή στην Ισπανία

Φουρνιέ: «Δεν θέλεις να μάθεις τι είπε ο κόουτς στο ημίχρονο – Ορισμένες φορές πρέπει να χάσεις τον εαυτό σου…»

Μπάντιο: «Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι»

Πετρίδης: «Ο Ομπράντοβιτς έχει φτιάξει μία πολεμική μηχανή - Σλούκας και Ναν θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα»

Ζέρβας: «Η κακή εικόνα των 22', η άμυνα των Παπανικολάου – Γουόρντ και όσα πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός»