Αλλαγές ετοιμάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (20:30) για τη δεύτερη αγωνιστική.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους Σάρλια και Αϊτόρ στο ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης (4-0) και γι’ αυτό προσανατολίζεται στο να τους αντικαταστήσει στην ενδεκάδα.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας, που έχει αποθεραπευτεί πλήρως και είναι στο 100%, είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κροάτη στο πλευρό του Φραν Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Ισπανού στη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Για τη θέση αυτή υπάρχει και η επιλογή του Σεμπαστιάν Παλάσιος, με τον Αργεντινό να είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική και να παίρνει περισσότερο χρόνο, αλλά πιθανότατα ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Μαουρίσιο, που είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο στο ματς της πρεμιέρας, είναι απολύτως έτοιμος. Δεν είναι απίθανο, πάντως, να δούμε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στην ενδεκάδα (ίσως αντί του Λούντκβιστ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ινιάκι Πένια!

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» στον ανταγωνισμό ότι επιστρέφει στο ιστορικό του μέγεθος με υπογραφή Γιάννη Αλαφούζου!

Τι κρατούν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6: Η πρώτη ανάγνωση της παρουσίασης Νίστρουπ από τον Παναθηναϊκό