Με σύνθεση ανάγκης θα εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός και κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (7/3, 20:00).
Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν δίχως τον τραυματία Γιόβιτς και τον Νέντοβιτς, που μετέβη στη Σερβία για την κηδεία της γιαγιάς του.
Επίσης, η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώθηκε με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να κάνει ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του θα κριθεί την ύστατη ώρα.
Αυτομάτως μεγεθύνεται το πρόβλημα στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού, καθώς θα απουσιάσουν και οι 2 παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι για μια ακόμα φορά ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του δεν είχαν διαθέσιμη… δεκάδα για το προπονητικό διπλό.