Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play-offs της Super League, με τον Λάζλο Μπόλονι να καταλήγει στις επιλογές του σχετικά για τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν απέναντι στους Αρκάδες.

Από εκεί και πέρα, ο 68χρονος τεχνικός των «πράσινων» έκανε κάποια έκπληξη τελικά, αναφορικά με την 11άδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο των «Απόστολος Νικολαΐδης».

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Διούδης θα καθίσει στο τέρμα, με τους Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Νιάς, Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο θα παίξουν στον άξονα, με τους Χατζηγιοβάνη-Ενγκμπακοτό στα άκρα και τον Μακέντα μοναδικό προωθημένο.

Αναλυτικά το σχήμα του «τριφυλλιού» στο σημερινό ματς θα αποτελείται από τους εξής:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με κόσμο η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τον Ολυμπιακό!

Αποφασισμένη να κινηθεί για Τζολάκη η Γιουβέντους, η στάση του Ολυμπιακού στο φημολογούμενο ενδιαφέρον

ΠΑΟΚ: Με επιστροφές και «όπλο» την Τούμπα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Για να κλειδώσουν την παραμονή οι Αγρινιώτες, κίνητρο η πρωτιά στα playouts για το «αστέρι»

ΑΕΚ: Το πλάνο Νίκολιτς για το Καραϊσκάκη – Μέσα Πινέδα και Βάργκα, δίλημμα στην επίθεση

Asteras AKTOR-ΑΕΛ Novibet: Ματς-σταθμός στην πρώτη αγωνιστική των playouts

Ολυμπιακός: Τα «έντεκα φαβορί» και τα διλήμματα

Κηφισιά-Πανσερραϊκός: Δυνατή μάχη στη Νίκαια με τους Σερραίους να... καίγονται για βαθμούς

Γρηγορίου: «Ο Άρης είναι... Άρης, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίζει την ιστορία, τη φανέλα και το μέγεθος του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Σημαντικές οι απουσίες των Ζίβκοβιτς, Κένι, Μεϊτέ αλλά για τον ΠΑΟΚ όλα πάνε στην άκρη»