Οι σκέψεις των ανθρώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR που γίνονται για τη διεξαγωγή της δεύτερης ημέρας, δηλαδή, του τελικού του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ανοικτό ΟΑΚΑ βρίσκουν θετική την ΠΑΕ.

Η πράσινη ΠΑΕ δηλώνει διατεθειμένη να συμβάλει και αυτή από την πλευρά της στην υλοποίηση μια τόσο πρωτοποριακής ιδέας για τη διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ανοιχτό ΟΑΚΑ.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα επισημαίνουν πως όποια αντίστοιχη ενέργεια ή απόφαση σχετίζεται με την ενότητα του συλλόγου και την συσπείρωση όλων των τμημάτων αυτού η ΠΑΕ θα δηλώνει πάντα αρωγός.

Προσθέτουν ότι στο πλαίσιο αυτό θα ζητηθεί από τη κλήρωση της Λίγκας για το πρόγραμμα του πρωταθλήματος να υπάρξει κλειδάριθμός για να αγωνιστεί σε αυτή την αγωνιστική η ποδοσφαιρική ομάδα εκτός έδρας και να διευκολυνθεί η προσπάθεια.

Θυμίζουμε ότι η πρόθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ημέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» να γίνει στο Telekom Center και την δεύτερη ημέρα, δηλαδή ο τελικός του τουρνουά να γίνει στο στάδιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube