Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας. Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφέρθηκε στην τελευταία προσθήκη του «τριφυλλιού», τον Ελμίν Ράστοντερ, υπογραμμίζοντας ότι σε συνδυασμό με τις προηγούμενες τέσσερις προσθήκες, οι «πράσινοι» έχουν κινηθεί πολύ σωστά στον προγραμματισμό.
Επιπλέον μετέφερε το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού στα μεταγραφικά, ενώ ανέλυσε τα δεδομένα της υπόθεσης Γένσεν και υπογράμμισε ότι πλέον το «τριφύλλι» στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση αριστερού μπακ με τον Κρίστενσεν να είναι στο προσκήνιο.
Τέλος ο Διονύσης Δεσύλλας, μίλησε για την πολύ όμορφη κίνηση συσπείρωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να στηρίξει την πρωτοβουλία της ΚΑΕ να φιλοξενήσει στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






