Με τον Τιν Γεντβάι η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ο Κροάτης στόπερ, που έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, μπήκε στην αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (31/03, 18:00), ενώ, αντίθετα, εκτός έμειναν Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Βίτορ Ούγκο. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός να σημειωθεί πως έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και ως εκ τούτου ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να μην τον πάρει στην αποστολή της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, ολοκλήρωσε -παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου- την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μετά το πέρας της προπόνησης του Σαββάτου (30/03), ο Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κότσιρας, Ακαϊντίν, Πέρεθ, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Αθήνα ο Νίκολιτς, πέφτουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Φέρνει Μαφέο, επιμένει για Τσάπρα, κοιτάζει αλλού για χαφ

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο