Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Συχνά αιφνιδιάζει ο Τερίμ, αλλά βλέπω τουλάχιστον τα 9/11 της 11άδας με Ολυμπιακό»

Ο Νίκος Παγκάκης μίλησε για τις σκέψεις του Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ένα με δύο ερωτηματικά φαίνεται πως υπάρχουν για το ποιους παίκτες θα επιλέξει ο Φατίχ Τερίμ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (18:00), όπως τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Τερίμ έχει δύο σχήματα στο μυαλό του που τα μελετάει. Είναι από τους προπονητές που του αρέσει να αιφνιδιάζει και δεν αποκλείω να δούμε εκπλήξεις. Σαφώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεκινήσει ο κορμός που κέρδισε τον Ολυμπιακό πριν τη διακοπή, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε μια ειδική διαχείριση κάποιων παικτών, όπως ο Ιωαννίδης και ο Μπακασέτας, καθώς έρχονται συνεχόμενα ντέρμπι. Το ευτύχημα είναι πως υπάρχουν πλέον λιγοστά προβλήματα. Είναι ερωτηματικό όμως σε τι ρυθμό θα εμφανιστούν οι ομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή», ανέφερε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Ο Ντραγκόφσκι θα είναι στο τέρμα, ο Χουάνκαρ αριστερά, Γεντβάι με Αράο στόπερ και δεξιά ο Κώτσιρας αν δεν τον χρησιμοποιήσει σε άλλη θέση. Στο κέντρο Πέρεθ, Τσέριν και Μπακασέτας έχουν το προβάδισμα, εκτός κι αν αποφασιστεί να φρεσκάρει τον αρχηγό της Εθνικής. Για την επίθεση ο Μπερνάρ, ο Παλάσιος και ο Ιωαννίδης έχουν τον πρώτο λόγο. Πιστεύω πως τουλάχιστον κατά τα 9/11 αυτή θα είναι η ενδεκάδα, με 1-2 ερωτηματικά», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x