Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει ξανά στο «σπίτι» του στην αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ και θέλει την πρώτη του νίκη στη διαδικασία και τη διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία των «πράσινων» για το παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας ολοκληρώνεται σήμερα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταστρώνει τα τελικά του πλάνα για την ενδεκάδα. Όλα δείχνουν ότι ο Ιωαννίδης θα ξεκινήσει στην κορυφή και ο Σπόραρ θα είναι στον πάγκο. Το πιθανότερο, επίσης, είναι ο Κουρμπέλης να βρεθεί στην αποστολή, αλλά να προφυλαχθεί.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι και στην άμυνα η τετράδα Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ρούμπεν, Τσέριν και θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Μπερνάρ. Στα άκρα θα παραμείνουν οι Παλάσιος και Μαντσίνι.

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και για μια ακόμη φορά η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στέκεται στο πλευρό της ομάδας, στο πλαίσιο της μάχης για τον τίτλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη μας, να γίνουμε η ομάδα που όλοι σέβονταν - Δεν χαρίζουμε ούτε δύο λεπτά»