Stoiximan Super League

Ντέμης: «Γιατί και οι 4 διεκδικητές πρέπει να είναι ικανοποιημένοι ακόμα κι αν χάσουν το πρωτάθλημα»

Τους λόγους που δεν πρέπει να θεωρηθεί αποτυχία για κανέναν από τους Big-4 το να χάσει τον φετινό τίτλο εξήγησε στην πρεμιέρα της εκπομπής του στον bwinΣΠΟΡ FM ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Την αισιόδοξη θεωρία του για το φετινό πρωτάθλημα ανέπτυξε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής«Fair Play» με τον Βάιο Τσούτσικα, εξέφρασε την άποψη ότι -εκτός αυτού που θα κατακτήσει τον τίτλο- ικανοποιημένοι πρέπει να είναι και οι υπόλοιποι τρεις διεκδικητές.

Εξήγησε λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός άλλαξε πλήθος παικτών και προπονητών και έφτασε -από ‘κει που ο κόσμος του ήταν απογοητευμένος- να είναι γερά στο κόλπο.

Ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει βάρος στους νέους παίκτες, έχει ενσωματώσει ήδη πολλούς στην πρώτη ομάδα και δείχνει να χτίζει κάτι πολύ καλό.

Ότι ο Παναθηναϊκός έχει προοδεύσει ακόμα περισσότερο μετά την πρώτη χρονιά που ο Γιοβάνοβιτς του έδωσε χαρακτήρα, κάνει πρωταθλητισμό έπειτα από χρόνια και έχει φτιάξει μια πολύ καλή βάση.

Και ότι η ΑΕΚ έχει νέο προπονητή που σε χρόνο-ρεκόρ τη μεταμόρφωσε, αναβάθμισε το ρόστερ της και παίζει ποδόσφαιρο που επιτέλους ευχαριστεί τον κόσμο της.

Για όλα αυτά τόνισε ότι και οι τέσσερις πρέπει να στηρίξουν αυτό που κάνουν και -ανεξαρτήτως έκβασης στη μάχη του τίτλου- να αξιοποιήσουν τη φετινή «προίκα» για να εμφανιστούν καλύτεροι την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x