Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ, για την 4η αγωνιστική των φετινών play-offs, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιλέγει τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν απέναντι στους Ηπειρώτες.

Ο 59χρονος τεχνικός των «πράσινων» έκανε την έκπληξη, τελικά, χρησιμοποιώντας τον Μαουρίσιο ως αντικαταστάτη του Βιγιαφάνιες στην 11άδα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Βέλεθ και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν Πέρεθ, Μαουρίσιο και Γκατσίνοβιτς θα παίξουν στον άξονα, με τους Αϊτόρ, Ιωαννίδη και Παλάσιος τριπλέτα στην επίθεση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ-Κάνουν… πλάκα οι διαιτητές με τα κριτήρια που σφυρίζουν»

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»